Κατασκευή κατοικιών
 

 

H Techlab αναλαμβάνει όλα τα είδη των κατασκευών, συμβατικών, σύμμικτων, μεταλλικών και προκάτ και ασχολείται με όλο το φάσμα του κύκλου ζωής των κτιρίων, από την σύλληψη της ιδέας μέχρι την υλοποίηση αλλά και στη συνέχεια για την άριστη διατήρησή τους. Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία των στελεχών μας εγγυούμαστε για την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Η συνεχής επίβλεψη της κατασκευής από τους μηχανικούς μας έχει σαν αποτέλεσμα την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, την υψηλή ποιότητα εφαρμογής και την τήρηση του προϋπολογισμού του έργου.

Η μέθοδος η οποία εφαρμόζει η εταιρεία αποτελεί παράδειγμα στο χώρο των κατασκευών όσο αφορά την διαχείριση και την ποιότητα των έργων μας. Εξειδικευόμαστε στις οικοδομικές κατασκευές και έχουμε κατορθώσει να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, με ακρίβεια, ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές!

 

Εργαλεία Κατασκευής:

        

 • Υπεύθυνος Έργου
 • BuildingInformationModel
 • Project Management
 • Building Life Cycle Cost
 • Economical Awareness
 • Safety Awareness
 • Environmental Awareness
 • Quality Control

 

Είδη Κατασκευών κτηρίων κατοικιών:

 

 • Συμβατικές κατασκευές

Οι κατοικίες στην Ελλάδα στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι συμβατικές κατασκευές, δηλαδή έχει χρησιμοποιηθεί το οπλισμένο σκυρόδεμα ως υλικό για την ανέγερση του σκελετού του κτηρίου. Αυτή η μέθοδος δοκιμασμένη χρονικά αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τους Έλληνες, παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα κατασκευής, το υψηλό κόστος ασφάλισης εργαζομένων και τους περιορισμούς σχεδίασης. Η εταιρεία μας έχει τεχνογνωσία όπου υλοποιεί αυτό τον τύπο δόμησης  με καινοτόμες μεθόδους και διαδικασίες, παρέχοντας υψηλού επιπέδου κατοικίες. Αυτό που όμως μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η αξιοποίηση των νέων υλικών και τεχνολογιών με σκοπό την μέιωση του κόστους διαβίωσης! Εάν θέλετε να εκμεταλλευτείτε την τεχνογνωσία μας και να κατασκευάσετε την κατοικία σας σε νέα πρότυπα με μικρό λειτουργικό κόστος και με σύγχρονη «πράσινη δόμηση» είμαστε δίπλα σας να σας υποστηρίξουμε!

 

 • Σύμμικτες κατασκευές

Αντιλαμβάνοντας την ανάγκη της εποχής η εταιρεία μας προτείνει εναλλακτικές λύσεις στον χώρο των κατασκευών. Η σύμμικτη κατασκευεί αποτελεί συνδυασμό τύπων κατασκευών. Η θεμελίωση και οι πλάκες του κτηρίου αποτελούνται από σκυρόδεμα (οπλισμένο ή μη) και τα υποστηλώματα του κτηρίου είναι μεταλλικά. Αυτό μας επιτρέπει ταχύτητα, ποιότητα, την αξιοπιστία και την μείωση του κόστους κατασκευής. Το προσωπικό της εταιρείας είναι εξειδικευμένο σε αυτή την μέθοδο κατασκευεής και έχει κατορθώσει να εναρμονίσει την ασφάλεια, την ποιότητα και τον βιοκλιματικό σχεδιασμό σε ένα ελκυστικό προϊόν με πολλαπλά οφέλη στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Οι κατασκευές μας παρέχουν υψηλή ενεργειακή κλάση και παρέχουν χαμηλό κόστος διαβίωσης!

 

 • Μεταλλικές κατασκευές

Κατασκευές κυρίως από μεταλλικό φέροντα οργανισμό και εναλλακτικά υλικά δόμησης μας προσφέρουν ενεργειακές κατασκευές, ευέλικτο σχεδιασμό, μικρό χρόνο κατασκευής, χαμηλό προϋπολογισμό και μικρό κόστος κατανάλωσης! Η εταιρεία μας έχοντας εμπειρία και εξειδίκευση στις μεταλλικές κατασκευές προσφέρει αξιοπιστία, ασφάλεια και ποιότητα στην κατασκευή μεταλλικών κτηρίων κατοικιών.

 

Η εταιρεία αναλαμβάνει πλήρως την κατασκευή του κτιρίου σας είτε αν έχουμε κάνει εμείς την μελέτη είτε σας έχει εκδώσει την άδεια κάποια άλλη τεχνική εταιρεία ή μηχανικός. Σε περίπτωση που δεν έχετε εκδώσει την άδεια στην εταιρεία μας έρχεστε σε επαφή με τους μηχανικούς της εταιρείας έχοντας μαζί τον φάκελο της άδειάς σας. Ελέγχουμε πλήρως την μελέτη για τη σωστή εφαρμογή ώστε να μπορέσουμε να παραδώσουμε μία άριστη κατασκευή κάνοντας την καλύτερη οικονομική προσφορά. Κάθε κτήριο αποτελεί ξεχωριστό έργο και δεν αντιμετωπίζουμε την κατοικία σας σαν προϊόν, όπως οι περισίτερες κατασκευαστικές εταιρείες οι οποίες έχουν αντίτιμο τετραγωνικού παρέχοντας τυποποιημένα πακέτα κόστους κατασκευής. Η κατοικία αποτελεί προσωπική και οικογενειακή επένδυση και αντικατοπτρίζει τον μόχθο μια ολόκληρης γενιάς.

 

H Techlab σέβεται τις ανάγκες και την περιουσία των ιδιοκτητών για αυτό και κάθε οικονομική προσφορά μας, περιλαμβάνει πλήρη περιγραφή των εργασιών, των εργολάβων, των προμηθευτών καθώς και των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή. Παρέχοντας για κάθε στάδιο υπεύθυνες δηλώσεις καλής εκτέλεσης και κατασκευής, καθώς και τα πιστοποιητικά των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν. Είμαστε δίπλα σας καθόλη την διάρκεια αναλαμβάνοντας όλες τις διαδικασίες στις υπηρεσίες και στο τέλος παρέχουμε εγγύηση κατασκευής. Υπάρχει και η δυνατότητα να διαχειριστούμε ενεργειακά το κτήριο σας και έπειτα το πέρας της κατασκευής εξοικονομώντας ακόμα περισσότερα χρήματα για την διαβίωσή σας!

 

- Ηλιούπολη  - Πετριές  - Βούλα  - Πόρτο Ράφτη  - Μεταμόρφωση  - Γαλάτσι